Produkció leírása

A darab egy besavanyodott házaspárról szól, akik egy nap megkapják az összes addigra elfeledett gyermekkori játékukat. Ahogy a csomagból előkeverednek a különböző tárgyak, úgy elevenedik fel Róza és Géza előtt minden egyes kaland, amit gyermekkorukban átéltek, és rádöbbennek a fontos igazságra: mindegy hány évesek vagyunk, a nevetés és a játék mindig felszabadítja az embert.


Szeretnél felfedezni egzotikus állatokat a dzsungel mélyén? Ha összekötnéd a csillagokat az égen, neked milyen alakzat jönne ki? Énekelnél szülinapi dalt az óriás kék bálnának? Te milyen fagyit csinálnál az északi sark jegéből?
Mimóza Géza és Mimóza Róza mindig is kalandorok akartak lenni, ám gyerekkori álmaiktól elsodorta őket az élet, és fantasztikus felfedezők helyett házsártos házaspárrá váltak. Mindennapi nyugdíjas életüket egy titokzatos utazóbőrönd fenekestül felforgatja. A rejtélyes bőröndben gyermekkori emlékeikre bukkannak, amik visszaröpítik őket a múltjukba. Vajon sikerül legyőzni mimózaságukat és visszanyerik kalandvágyukat?
Hunyd le a szemed és bökj rá a térképre! Na, hova utazunk?

Technikai követelmények

DÍSZLET
- 2 thonet szék
- 1 kisasztal
- 2 ruhatartó állvány
- minimum 5x5m-es játéktér
- lehetőség szerint bal oldali járás


TECHNIKAI IGÉNYEK
Világítás:
- 4 db derítő (3db totálhoz, 1db gégen)
- 3 frezner vagy nagyobb fejlámpa
- 1 RGB ledbar
- Minimum 8 csatornás fénypult, dimmer
- Hosszabbítók, elosztók
- A világítás és a lámpák mennyisége a helyszín adottságaitól függően változhat


Hangtechnika:
- hangkeverő pult jack kiállással
- hangfalak
- laptopról (produkció hozza) vezérelt hang, csak zenei bejátszások

FONTOS: A hangtechnikát és a fénytechnikát egy ember vezérli, így ehhez megfelelő elrendezést kérünk, a keverőpult és fényvezérlés egy helyről legyen kezelhető. A technika beépítéséhez kérünk legalább 1 fénytechnikust, és 1 hangtechnikust, (ez lehet egy személy is amennyiben érti a helyi rendszerek működését) aki segít a beépítésben.



A helyszín részéről szükségünk van:

- fekete takarások, ahol a színészek tudnak gyorsöltözni
- 2 thonet szék
- Az előadásban bal oldali bejárati ajtó játszik, amennyiben nincs használható ajtó a színpadon, szükségünk van ennek jelzésére alkalmas takarásra.