Produkció leírása

ARCOFON DUÓ

Rozs Tamás és Gyulai Csaba duója világzenei nagyműsort, gyerekek számára pedig Weöres Sándor versmegzenésítéseket ad elő, hangszerbemutatóval egybekötve.
ROZS TAMÁS (cselló, gitár, ének) a legendás Szélkiáltó együttes alapítója, számtalan színházi előadás díjnyertes zeneszerzője.
GYULAI CSABA (5-húros hegedű, gadulka, ütőhangszerek) a magyar világzenei szcéna képviselője, bábszínházi zeneszerző, saját szerzeményeit játszó etno-jazz zenekara a Chabanda.
Kettejük együttműködése a pécsi Arco Quartet-ben kezdődött, valamint közös színházi munkákban is részt vettek.
A duót először Weöres Sándor versei alapján készült dalok (Sebő Ferenc, Rozs Tamás zenéi) előadására alapították, gyerekműsor gyanánt - de idővel saját témáikból egy komplett világzenei műsort is megalkottak.
Így gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló műsorokat is tudnak adni - de a két műsor ötvözése tartalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújt az egész család számára.
Tamás lehengerlően szórakoztató előadásmódjáért rajonganak a gyerekek, Csaba vezetésével pedig a koncertek után lehetőség nyílik hangszersimogatóra, a különböző izgalmas csörgőbörgők kipróbálására.

Technikai követelmények

Cselló+gitár: 1 hangszermikrofon (min. SM57)
Ének: 1 énekmikrofon (min. SM58)
Brácsa: 1 hangszermikrofon (min. SM57)
Ütőhangszerek: 1 hangszermikrofon (min. SM57)
Minimum 1 kontrollhangszóró.