Produkció leírása

Horányi Juli, a budapesti énekesnő miután megszerezte jelmeztervező diplomáját , belefogott zenei karrierje építésébe. 3 évig zenélt egy underground duó projektben (mius ), azután pedig úgy döntött szeretné kipróbálni magát a mainstream zenei közegben is, így jelentkezett a magyarországi X-Faktor tehetségkutató versenybe, ahol második helyezést ért el. 2015-ben felvette a YOULÏ művésznevet, zenekart alapított, dalaiban egyszerre van jelen az elvont, művészi gondolkodás és a mainstream zenékben fellelhető, populáris dallamvezetés, ez a kettősség adja meg a YOULÏ produkció, semmihez sem hasonlítható egyediségét.

YOULÏ legújabb 2020 júniusában megjelent dala a SZERETNI KELL egy közösségépítő szándékkal íródott. Az énekesnő, aki egyben a dal szerzője is arra törekszik, hogy hitvallásával, miszerint bármennyire is közhelyes, de a szeretet az univerzális sebtapasz minden problémára, dalaival egy olyan közösséget építsen, ahol az emberek hasonlóképpen gondolkodnak a világról. Koncertjeit egy olyan befogadó közegnek álmodta meg, ahol mindenki megjelenhet, aki úgy érzi egyedül van, egy jó szóra vágyik vagy szeretné ha szeretnék. Bárki jöhet, kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül.
A YOULÏ zenekar koncertjein első sorban az eddig megjelent 2 YOULÏ nagylemez dalai hallhatók, gitár, dob, zongora, elektronika, ének felállásban.

Linkek:

Spotify: https://open.spotify.com/track/7Lpr3w5QoAG3BXc1B4TMzu

YouTube: https://youtu.be/SuWusNlqGNo

Instagram: https://www.instagram.com/horanyijuli/

Facebook: https://www.facebook.com/youlimusic/