Produkció leírása

A két énekesnő 2018-ban kezdett el együtt zenélni, felléptek már az esztergomi vármúzeumban, az Opel Magyarország rendezvényein, a Cosmopolitan gáláján, a Múzeumok éjszakáján, karácsonyi műsort adtak Zalakaroson és rendszeres fellépői a Mazel Tov, Budapestnek is. Sikereiken felbuzdulva úgy döntöttek duót alapítanak és kidolgozzák a formációt. Vadonatúj duó projectjükben olyan dívák dalait dolgozzák fel, mint Lady Gaga, Beyonce vagy Alicia Keys.

Horányi Juli
Horányi Julit, aki eredeti szakmája szerint jelmeztervező, 2014-ben ismerte meg az ország az akkori X-Faktor tehetségkutatóból, ahol 2. helyen végzett. Azóta sok izgalmas dolog történt vele. Az X-Faktort követő évben megalapította a YOULÏ nevű saját zenekarát. 2016-ban indult és be is került 'A Dal 2016' 30-as mezőnyébe. 2017-ben pedig beválasztották a zenekart a Hangfoglaló Program támogatottjai közé, ennek köszönhetően 2017 szeptemberében megjelenhetett első, majd 2019-ben második albumuk.

Iván Szandra
Iván Szandra egy nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. A világ legjobb könnyűzenei egyetemének választott, bostoni Berklee College of Music-on tanult ösztöndíjjal. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral. Szandrát 'A Dal 2019' középdöntőjébe jutott Ruby Harlem zeneszerzőjeként és frontembereként ismerhette meg az ország, majd ez év tavaszán munkásságukat a szakma Fonogram díjjal ismerte el. Hamarosan elkészül a Ruby Harlem lemez valamint a Jász Andrissal közösen megálmodott 'I heart' sorozat harmadik lemeze az 'I heart Swing'.