Produkció leírása

A színdarabot Dr. Henry Cloud-Dr. John Townsend: Határaink című könyve ihlette, továbbá az élet.
Meddig? Avagy mire mondunk igent vagy nemet.
Gyere és vegyél részt velünk egy vidám színházi, önismereti utazáson.
Kapcsolataink, akár munkahelyi, házastársi, baráti, mind-mind döntések sorozata elé állít bennünket.

Legyen az egy egyszerű program kiválasztása, vagy egy konfliktushelyzet. Mindig, minden helyzetben lehetőségünk van igennel vagy nemmel válaszolni.
De miért olyan nehéz ez bizonyos esetekben? Érzékeljük ha átlépi valaki azt a bizonyos határt? Észrevesszük, tudjuk, hogy nekünk hol van az a határ?
Önismeret, Paródia, Zene, Tánc

A nézők egy utazáson vesznek rész. Egy képzeletbeli repülőre szállnak fel. Az utazás során, különböző embertípusokat, élethelyzeteket láthatnak majd. Lesz egy "tesztcsatornánk", ami videó jelenetek sorozata, ehhez szüksége egy projektor, egy vetítővászon és egy laptop. Laptopot hozzuk. A darab stílusa, egy kis stand up, egy kis paródia, egy kis interakció a közönséggel, szóval a humor nyelvén fogalmaztuk meg gondolatainkat, határok, keretek között. A két önismereti szakembert, Bagdy Emőkét és Pál Feri atyát is parodizáljuk, ami nagyon működik, de azok is élvezik és értik, akik nem ismerték őket, hisz az ő komoly szakértelmük és tudásuk megkérdőjelezhetetlen.

Technikai követelmények

Az előadáshoz szükségünk van egy projektorra egy vetítővászonra, 1db mikrofonra, és 4 db székre.
A fénybeállításokhoz jön velünk külön egy technikus, de kell hogy ott legyen a helyi technikus is, hogy át tudjuk beszélni a fényváltásokat. Helyszíntől függő, hogy milyen a tér akusztikája, szükség esetén kellene 4 db mikrofon, ehhez 4 db állvány.
A színpadtól függően fontos, hogy legyen olyan takarás ahol gyors öltözéseket tudjuk csinálni,lehetőleg a színpadról nyíló bármilyen helyiség ahová közben ki lehet szaladni átöltözni vagy egy jó nagy takarás és fény a sminkhez.(Sok öltözésünk van)
Beépítéshez csak a vetítővászont kell a projektorral beállítani, illetve a hangot a projektoron, laptopon, erősítőn keresztül. Nekünk előtte ki kell vasalnunk, nem kis mennyiségű ruháinkat, jelmezeket, ehhez 1 órára van szükségünk, szóval előadás előtt az előkészület nyugodtan rákészülve 3 óra.